X Mbylle
Fillon projekti "Shkolla e ciklizmit"
Fillon projekti "Shkolla e ciklizmit"

Të dashur fëmijë,

🎊 Me kënaqësi ju njoftojmë që po vjen edicioni i dytë i Shkollës së Çiklizmit! 🚴‍♀️🚴

📣 Ftojmë të gjithë fëmijët nga Komuna e Prishtinës, nga klasa e 5-të deri në klasën e 9-të, të regjistrohen përmes linkut më poshtë për të fituar njohuri dhe përvoja të reja që nuk i keni përjetuar më parë! 🥳

👮 Marakli të vegjël, duke u përfshirë në këto aktivitete, ju do të njoftoheni me ndryshimet e ligjit të ri për komunikacionin dhe do të fitoni njohuri të përgjithshme rreth çiklizmit dhe të drejtave tona edhe si këmbesor. 👮‍♂️Ejani të mësojmë dhe të kënaqemi së bashku! 🎊👧👦

Linku per regjistrim:

https://rb.gy/wwq1xk