X Mbylle
"Klubi i Karates Podujeva" ndan mirenjohje per Marakli t'Biciklave.
"Klubi i Karates Podujeva" ndan mirenjohje per Marakli t'Biciklave.
Sot Marakli t'Biciklave dhuruan një biçikletë për Klubin e Karates "Podujeva" me që rast pranuan mirënjohje nga Kryetari i klubit z. Irfan Sfeqla, Berat Rakovica,Valmir Berisha dhe Advan Behrami për kontribut në sport.
Gjatë takimit u diskutuan edhe mundësitë e përkrahjes për depërtimin e atletëve/çiklistëve të ri jashtë vendi e po ashtu për rritjen e kapaciteteve trajnuese në këtë rajon.