X Mbylle
Marakli t'Biciklave ne Fshatin Popove.
Marakli t'Biciklave ne Fshatin Popove.
Një super fundjavë në fshatin Popovë ,dy grupe të maraklive njëri grup nga kryeqyteti e tjetri nga Podujeva, u bëmë bashkë , për të arritur në fshatin Popovë, me distancë 60km dy drejtimëshe dhe nën shoqërin e natyrës së bukur që ofron kjo pjesë , nuk kishte si të mungonte kënaqësia e vullneti për këtë aktivitet.
Faleminderit t'gjithëve për energjinë, motivin dhe pozitivitetin.