X Mbylle
Me Marakli ne Veri
Me Marakli ne Veri
Në aktivitetin e organizuar nga Marakli t'Biciklave - "Marshi me Biçikleta në Mitrovicë", përshkuam rrugët nga kufiri i Republikës së Kosovës në veri, rreth liqenit të Ujmanit, dhe përfunduam pas tunelit në rrugën magjistrale të Mitrovicës.
Në aktivitet ishin të pranishëm Ministri i Brendshëm i Republikës së Kosovës, z. Xhelal SveçlaMinistri i Pushtetit Lokal, z. Elbert Krasniqi deputetja znj. Fitore Pacolli zv. Ministrja e Kultures Rinis dhe Sportit znj. Daulina Osmani dhe Drejtori i Policisë z. Gazmend Hoxha.
Në aktivitet morën pjesë rreth 50 çiklistë dhe çikliste nga qytete të ndryshme të Kosovës.
Falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit, institucionet e Republikës së Kosovës dhe, në veçanti, Policinë e Kosovës për krijimin e sigurisë gjatë çiklizmit.
Shihemi nesër në aktivitetin e radhës.
Shumë dashni për marakli!