X Mbylle
Njoftim per Maraklit nga Prishtina per ne "Tour De Prizreni:.
Njoftim per Maraklit nga Prishtina per ne "Tour De Prizreni:.
E diela e kësaj jave na gjen në Prizren , ku do t'i bashkohemi aktivitetit ''Tour de Prizreni'' të organizuar nga dega e grupit Marakli t'Biciklave po në këtë qytet.
Maraklit nga Prishtina nisemi nga ora 14:30 prej stacionit të autobusëve.
Edhe nëse nuk je i përgatitur ne aspektin kondicional mundesh me u bashku se udhëtimi deri ne Prizren kësaj rradhe bëhet me autobus , vlen te theksohet se udhetimi është falas .
Vendet për udhëtim janë të limituara prandaj nxitoni dhe rezervoni një vend , mjafton te na shkruani ne faqen zyrtare te grupit Marakli t'Biciklave.