X Mbylle
Si të humbisni peshë duke udhëtuar me biçikletë
Si të humbisni peshë duke udhëtuar me biçikletë
10 këshilla për t'ju ndihmuar të largoni kilet e tepërta :
1. Shëtisni më shpesh me një ritëm të moderuar.
2. Shtoni një deri në dy udhëtime me intensitet më të lartë në javë .
3. Udhëtoni për në punë, shkollë, etj.
4. Provoni te çikloni para se të konsumoni mëngjesin.
5. Çikloni me grupe.
6. Flini mjaftueshëm.
7. Hani pak dhe shpesh.
8. Shmangni sheqerin dhe ushqimin e përpunuar.
9. Konsumoni më shumë proteina, fruta dhe perime.
10. Pushoni dhe çlodhuni pas çiklizmit.