X Mbylle
Peja Outdoor Festival
Peja Outdoor Festival

🏞PEJA OUTDOOR TOURISM FESTIVAL

🥳Festivali më i madh i turizmit në Pejë, po organizohet me datat 24, 25 dhe 26 Maj.

🚴‍♂️ Ne si Marakli t’Biciklave ju mirëpresim me datë 26, ku do të zhvillojmë aktivitetin tonë të ciklizmit të cilin do e fillojmë nga Sheshi i Qytetit e do vazhdojmë me shtegun që është rreth 40 km.

🚲Aktiviteti mbahet nga ora 10:00 deri në 15:00, pauza e parë do të jetë në fshatin Qyshkë, ku do të ndalemi tek Sach Flija, pauza e dytë do të jetë në Vitometricë, pastaj në Radavc ku do të zhvillojmë shpellën “Bukuroshja e Fjetur” dhe në fund do vizitojmë Birrën Peja dhe aktivitetin do e përfundojmë në shesh.

Për ju që jeni nga qyteti i Prishtinës:

📍Vendtakimi: Stacioni i Trenit në Prishtinë

⌚ora 07:20

🚴‍♂️Shihemi!