X Mbylle

Ne duam që njerëzit e të gjitha moshave, prejardhjeve dhe aftësive të jenë në gjendje të lëvizin me biçikletë të sigurt, lehtë dhe me kënaqësi.

Çiklistët  kanë mbrojtur kauzën e çiklizmit për më shumë se 140 vjet.

Ne promovojmë të gjitha format e çiklizmit, mbrojmë interesat e çiklistëve ekzistues dhe atyre të ardhshëm dhe frymëzojmë njerëz të të gjitha moshave, prejardhjeve dhe aftësive për të zbuluar knaqësin çiklizmit.

Si një organizatë joqeveritare, si grup i ciklizmit dhe si avokuesi i parë dhe numër një për të drejtat e ciklistave ku aktivitetet tona pasqyrojnë angazhimin tonë e të anëtarëve tanë, vullnetarëve dhe partnerëve tanë për ta bërë të leht e çiklizmin, duke bërë një ndryshim të qëndrueshëm në jetën e individëve dhe komuniteteve.

Mbështetni vizionin e Ciklizmit për një botë më të shëndetshme, më të lumtur dhe më të pastër, sepse më shumë njerëz lëvizin me biçikletë.

Të gjithë janë të përfshirë

Ne ofrojmë këshilla dhe informacion për çiklistët kudo që janë, pavarësisht nga aftësia apo përvoja e tyre.

Ne jemi të apasionuar pas çiklizmit

Ne kryejmë punën tonë të fushatës fituese të çmimeve, duke i bërë qytetet dhe qytetet tona më të sigurta për çiklistët, si dhe duke bërë fushatë për të hapur fshatin për çiklistët.

Ne kemi nevoje per ty!

Ne jemi shumë të varur nga donacionet vullnetare për financim - na ndihmoni të vazhdojmë punën tonë duke u bërë anëtarë ose duke bërë një donacion.