X Mbylle

Anëtarësimi në Marakli t'Biciklave

KLIKO KËTU PËR TA PLOTËSUAR FORMULARIN

 

Ky formular shërben për aplikimin për anëtarësim në OJQ "Marakli t'Biciklave"!

Te dhënat tuaja personale do të ruhen me konfidencialitet të plotë,për një periudhe që nuk i tejkalon qëllimet për të cilat të dhënat janë mbledhur dhe më pas përpunuar.

Informata më të hollësishme mbi Procesin e Anëtarësimit: 

Pagesa për antarësim në kohëzgjatje për periudhën(1)vit për Individë është 10€ .

Ku nga kjo shumë 2€ ndahen për shtypje të kartelës së antarsisë. 

Përfitimet e Antarësisë. 

Misioni i Marakli t'Biciklave është të frymëzojë, fuqizojë dhe lidhë njerëzit që të udhëtojnë me biçikletë. Ne jemi organizata më e madhe jofitimprurëse e çiklizmit në regjion me mbi 29 mijë anëtarë marakli.

Anëtarësimi juaj do të jetë vlerë e shtuar për organizatën tonë, përmes jush ne si organizatë rritemi dhe fuqizohemi më tepër, duke mundësuar më shumë shtigje për çiklistë, më shumë përjetime, e më shumë dashuri e soladirizim me njëri tjetrin. 

Politikat e MB-së kanë objektivin e qartë drejt avokimit për sigurimin sa më të madh të hapsirave publike për pjesëmarrje të barabartë të biçikletave në komunikacion. Deri më tani përmes nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit kemi shtrirë rrjetin tonë me Insitucione qeveritare dhe lokale duke u bërë zë i drejtëpërdrejtë i përfaqësimit të interesave të komunitetit të çiklistëve në Republikën e Kosovës.

Me poshtë gjeni të listuara disa nga arsyet bazë për tu bërë Anëtar i Marakli t'Biciklave:

Përmes pagesës së anëtarësisë, do të ndihmoni fillimisht grupin Marakli t'Biciklave për të operuar dhe shtuar aktivitetet e saj ndërgjegjësuese, ndërkohe që ju përmes kartelës së antarësisë do të përfitoni të drejta të plota mbi përfitimin e paketave të plota që ofron rrjetëzimi ynë si;

Pajiseni me “Membership Card” - kartën në formë fizike apo elektronike.

- 1: Zbritje në blerjet e biçikletave te partnerët tanë. 

- 1.1: Zbritje në blerjet e pjesëve dhe aksesorëve te partnerët tanë, 

- 1.2: Zbritje në shërbimet e riparimit/servisimit të biçikletave tuaja, në serviset e autorizuara nga OJQ-MB si pjesë e partneritetit. 

- 1.3: Zbritje ekskluzive të herë pas hershme për antarët.

- 2 Përfshirja e vazhdueshme në aktivitete me biçikleta brenda apo jashtë territorit të Repubikës së Kosovës. 

- 3 Në raste kur biçikleta juaj është vjedhur, ne do ta ndajmë këtë informacion me policinë për të ndihmuar në rikthimin e biçikletës tuaj permes institucioneve!

Për tu abonuar fillimisht duhet ta plotësoni formularin me të dhenat tuaja të sakta, ta përfundoni pagesën dhe të bashkangjitni dëshmin e pagesës. 

Emri i përfituesit: ORGANIZATA JOQEVERITARE MARAKLI TBICIKLAVE

Emri i Bankës: TEB sh.a

Nr i llogarisë: 2032000184763329

Për pagesat ndërkombëtare përdorni:

Emri i përfituesit: ORGANIZATA JOQEVERITARE MARAKLI TBICIKLAVE

Emri i Bankës: TEB sh.a

IBAN: XK052032000184763329

Swift ose BIC: TEBKXKPR

Kodi i sjelljes: https://ojq-mb.al/kodi/

Rregullat: https://ojq-mb.al/rregullat

/Ne jemi gjithmonë të lumtur të pranojmë sponsorë të rinj dhe/ose të shtojmë përfitime të reja anëtarësimi. Nëse jeni biznes dhe keni dëshirë bashkëpunimi apo sugjerime për produkte ose shërbime që dëshironi t'i shqyrtojmë, ju lutemi kontaktoni me email te : 

[email protected] [email protected]

Abonohu për 1 vit / 10 euro
Paguaj Antarësinë
Disa nga maraklit e antarësuar:
Besim Buqi
Mountain Bike
Pikët: 0
Besar Rama
Mountain Bike
City Bike
Pikët: 0
Hadis Mehmeti
Mountain Bike
Pikët: 0
Fetah Salihu
City Bike
Pikët: 0
Armend Dushica
City Bike
Pikët: 0
Arbon Qorri
Mountain Bike
Road Bike
Pikët: 1
Festim Kastrati
Mountain Bike
Pikët: 0
Zejniha Maloku
City Bike
Pikët: 0
Behar Gashi
Mountain Bike
Pikët: 0