X Mbylle

Antarësohu për 1 vit dhe pajisu me “Membership Card” - kartën mund ta merrni në formë fizike apo elektronike nga Marakli T'Biciklave në mënyrë që të përfitoni zbritje dhe ofertat e listuara në faqen për antarësim: ojq-mb.al/membership