X Mbylle
Shëndeti i lëkurës Biçikletat dhe përfitimet e saj për lëkurën
Shëndeti i lëkurës Biçikletat dhe përfitimet e saj për lëkurën
 1. Biçikleta çon në rritjen e sistemit imunitar kundër sëmundjeve të lëkurës.
 2. Aktiviteti i qarkullimit të gjakut që çon në lëkurë të ndjeshme.
 3. Plakja dhe rrudhat e lëkurës vonojnë.
 4. Djersa është aktive dhe ndihmon për të hequr qafe dëmtimin e lëkurës.

  Përveç përfitimeve të çiklizmit, ka edhe përfitime të tjera për trupin që lidhen drejtpërdrejt me lëkurën dhe fytyrën e njeriut, disa prej tyre:

  - redaktimi i hormonatit.

  - Një nga ushtrimet më të mira për të humbur peshë në një cikël 45 minutësh do të thotë të digjni rreth 500 kalori.

  - Mban shëndetin e zemrës.

  - Shëndeti mbron trupin sidomos gjunjët dhe pjesën e poshtme të shpinës.

  - Ndihmon për të qetësuar stresin, stresin dhe gjumin e natës.

  - Forconi muskujt e këmbëve.

  - Forcon mushkëritë dhe e bën veprimin më të lehtë.

  Ajo që është interesante është se njerëzit e moshës ngasin biçikletën 3 po aq sa të tjerët përfitojnë nga përfitimet e tyre të padobishme, kështu që nuk është kurrë vonë për një udhëtim me biçikletë...

  Duke shpresuar për një shëndet më të mirë...