X Mbylle
Dita Boterore kunder kancerit
Dita Boterore kunder kancerit
Me daten 04.02 u shenua Dita Botërore kundër Kancerit nga Marakli t'Biciklave dhe Renesansa.
Duke ju kërkuar institucioneve që të punojnë edhe më shumë në kujdesin për përsonat e prekur nga kanceri ne po ashtu u dëshirojmë shërim sa më të shpejtë të gjithë të prekurëve nga kanceri.
Ju ftojmë qe ne grupin tone ne Facebook "Marakli t'Biciklave" ti shihni disa nga fotot e shkrepura gjatë aktivitetit ku u shpërndanë materiale promovuese e vetëdijesuese nga Renesansa!