X Mbylle
OJQ MB falenderuan Policine e Prizrenit
OJQ MB falenderuan Policine e Prizrenit
Organziata joqeveritare "Maraklit e Biciklave" ne Prizren ndan mirënjohje për Stacionin Policor ne Prizren
Në kuadër te bashkëpunimit me Policine e Kosoves veqanerisht ne Prizren. Me date 30.12.2021 , është dorezuar një mirënjohje për Stacionin Policor Prizren. Major Vehbi Zekolli, komandant i stacionit policor ne Prizren, më stafin e tij priti ciklistet e kësaj organizate, ku vlerësoi larte bashkëpunimin si dhe na falenderoi për angazhimin ne mbarëvajtjen e aktiviteteve te organizates sone për vetëdijesimin e pjesëmarrësve ne komunikacion ne raport me përdoruesit e biçikletave dhe përdorimin e tyre.