X Mbylle
Gara nje ditore Omloop Het Nieuwsblad.
Gara nje ditore Omloop Het Nieuwsblad.

Omloop Het Nieuwsblad, më parë Omloop Het Volk, është një garë njëditore e çiklizmit rrugor në Belgjikë, e mbajtur çdo vit në fund të shkurtit. Është ngjarja hapëse e sezonit belg të çiklizmit, si dhe gara e parë e vitit në Evropën Veriperëndimore, dhe mban prestigj të rëndësishëm për shkak të saj. Që nga 2017, gara është pjesë e UCI World Tour, ngjarjet më të larta profesionale të çiklizmit.