X Mbylle
Takim me znj. Linda Çavdarbasha për diskutim rreth eventeve "Critical Mass"
Takim me znj. Linda Çavdarbasha për diskutim rreth eventeve "Critical Mass"
Sot në takim me znj. Linda Çavdarbasha, Zëvendësministren e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës folem për aktivitetet me biçikleta “Critical Mass” që organizohen në Prishtinë, Pejë dhe Prizren me 28 maj 2021 nga ora 18:00 nga Marakli t’Biciklave.
Zv. Ministrja Çavdarbasha do të jetë sëbashku me ne në Pejë me bicikleta me qëllim që të ndërgjegjësojmë shoferët, t'u shtojmë deshirën qytetarëve që ende nuk kanë blerë biçikleta dhe japim shembullin tonë për një qytet më ekologjik.